Skład zupy pomidorowej: białka mleka (min. 55%), albumina jaja (min. 15%), suszone pomidory, suszona cebula, drożdże, enzymy trawienne, mieszanka witamin (cytrynian potasu, fosforan wapnia, tlenek magnezu, kwas askorbinowy, fumaran żelaza(II), cytrynian cynku, octan D-alfa-tokoferylu, glukonian manganu, octan retinolu, cholekalcyferol, filochinon, tiamina, ryboflawina, niacyna, pantotenian wapnia, pirydoksyna HCl, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-biotyna, jodan potasu, selenian sodu, glukonian miedzi, chlorek chromu, nośnik: maltodekstryna), błonnik z cykorii
Wartości odżywcze w 100 g: energia 1235 kJ/ 295 kcal, białka 62 g, węglowodany 6 g, tłuszcze 1 g, sód (sól) 4,5 g, błonnik 6 g
Skład rosołu drobiowego: białka mleka (min. 55 %), albumina jajeczna (min. 15%), rosół drobiowy bez glutaminianu, suszone warzywa, suszona cebula, drożdże, enzymy trawienne, mieszanka witamin (cytrynian potasu, fosforan wapnia, tlenek magnezu, kwas askorbinowy, fumaran żelaza(II), cytrynian cynku, octan D-alfa-tokoferylu, glukonian manganu, octan retinolu, cholekalcyferol, filochinon, tiamina, ryboflawina, niacyna, pantotenian wapnia, pirydoksyna HCl, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-biotyna, jodan potasu, selenian sodu, glukonian miedzi, chlorek chromu, nośnik: maltodekstryna), błonnik z cykorii
Wartości odżywcze w 100 g: energia 1210 kJ/ 290 kcal, białka 60 g, węglowodany 3 g, tłuszcze 1 g, sód (sól) 4,5 g, błonnik 4 g
Skład zupy gulaszowej: białka mleka (min. 55 %), albumina jajeczna (min. 15%), przyprawy do gulaszu, wywar wołowy bez glutaminianu, drożdże, enzymy trawienne, mieszanka witamin (cytrynian potasu, fosforan wapnia, tlenek magnezu, kwas askorbinowy, fumaran żelaza(II), cytrynian cynku, octan D-alfa-tokoferylu, glukonian manganu, octan retinolu, cholekalcyferol, filochinon, tiamina, ryboflawina, niacyna, pantotenian wapnia, pirydoksyna HCl, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-biotyna, jodan potasu, selenian sodu, glukonian miedzi, chlorek chromu, nośnik: maltodekstryna), błonnik z cykorii
Wartości odżywcze w 100 g: energia 1084 kJ/ 259 kcal, białka 60 g, węglowodany 3,5 g, tłuszcze 0,5 g, sód (sól) 5 g, błonnik 4 g
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym, poza bezpośrednim działaniem promieni słonecznych, w temperaturach 4–25°C. Nie wystawiać na działanie mrozu i wilgoci.
Stosowanie i dawkowanie: Standardowa jednorazowa dawka obejmuje 30 g (1 miarka). Zalecaną dawkę należy rozmieszać w około 100 ml zimnej wody (najlepiej widelcem), a następnie uzupełnić wrzącą wodą (100 ml).
Alergeny: mleko, białka mleka, laktoza, soja, orzechy, orzeszki ziemne, sezam